Meld dere på Grasrottrener kurs

Minner om muligheten for å ta både delkurs 1 og 2 på Grasrottreneren nå i vår!! Mest sannsynlig siste mulighet for å kunne ta kursene så intensivt og på så liten ekstra tid utover egne treninger. Så meld dere på til undertegnede (trenger et minimum antall for å gjennomføre).Program for kurset blir…

Eigergutt Fredrik Tveit Vinningland var med å sikre opprykk til 4 divisjon for Ørland Ballklubb i går. I sluttspillet om opprykk ble først Neset beseiret 4-3, før den avgjørende kampen lørdag endte med en ny knepen seier - 2-1 mot NTNUI 2.
Et kranglete kne har forhindret den helt store fotballsatsningen for den tidligere sisteskansen, men i høst har han fått bidra mer - nå som midtbanespiller. Fredrik holder ellers på med militær utdanning og har nok heller ikke helt slått fra seg satsing på fotball på et høyere nivå igjen. Fredrik var som kjent i a-stallen til Bryne i halvannen sesong før han satset på en militær fortsettelse av karrieren.
(Det nederste bildet øverst (!) hentet fra Ørland Ballklubbs uoffisielle side - tatt i Abrahallen lørdag.)

Bildet hentet fra Ørland Ballklubbs uoffisielle side - Fredrik sittende som nr.2 fra høyre.

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe