God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…

De fleste har nok allerede fått det med seg og vi våger påstanden; mandag er det klart for høstens største begivenhet på fotballfronten her i byen. Lokaloppgjør mellom nr.1 og nr.3 på 4 divisjonstabellen er jo i utgangspunktet noe som interesserer de fleste. Men denne mandagen står det mye mer på programmet.

Først ut er "oppvisningskampen" mellom Eigers HC-lag og Team "STØTTEbandasje". Selve kampen har avspark kl.1715, men vi kan love show og moro allerede fra 1645 - så møt frem i tide for å få med dere denne begivenheten.

Et HC-lag i toppform skal forsøke å beseire noen av representantene for HC-lagets støttespillere. Laget på motsatt banehalvdel heter Team STØTTEbandasje" og blir ledet av ordfører Odd Stangeland. På dette laget finner vi; Trine Christoffersen, Kjell Fredrik Christoffersen, Stian Hestnes, Johnny Brekke, Agnar Tengesdal, Arild Sæstad, Torill Nedrebø og Terje Cortes Kapuno Salte. Dommergjerningen skulle også være i de beste hender når Kjell Høien tar seg av denne oppgaven. Og i speakerbua vil som vanlig Rolf Magne Skogen holde tilskuerne orientert med morsom og relevant info!

Det egersundske publikum vil også i denne kampen få stifte bekjentskap med en morsom sak - nemlig elektrosjokk-fotball. Det er Team STØTTEbandasje som skal teste hvordan elektriske støt påvirker deres prestasjoner i kamp. Her kan du se hvordan det virker.
Verdt å vite er også at på inngangsbilletten så vil alle betalende tilskuere være med i trekningen av en Liverpool drakt, en Leeds drakt og en valgfri Manchester United drakt. Prisen på billetten er som for en vanlig a-kamp - kr.50 for voksne over 16 år. (For å øke vinnersjansen kan man velge å betale også for barn)
Det blir for øvrig også mulig å sikre seg en HC-lag kalender for 2018. Her vil et eventuelt overskudd gå til deltakelse på Landsturneringen 2018.

Klokken 1800 er det så klart for toppoppgjør mellom Eiger og EIK 2. I det motsatte oppgjøret på Bakkebø i vår, vant de gule og sorte klart med 4-1. Denne gang håper vi hjemmelaget kan gi topplaget enda mer kamp selv om Thor Jostein Dyrnes nok må gruble på hvordan han skal sette sammen laget denne gang. I tillegg til Kjetil Vigrestad, Stanislavs Pihockis og Hans Marius Slettebø som er ute med karantene, er det flere på skadelisten og først ved kampstart vil det bli klart hvor mange han får med seg. Vi tror nok likevel at de elleve utvalgte vil sørge for at publikum får se en spennende og severdig kamp.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe