Tre eventyrlige dager over!

Tre eventyrlige dager med kos og god læring er nå over. Dyktige og godt forberedte trenere med gode tekniske øvelser, satte virkelig sitt preg på denne helga. Sist Fotballskole i april leverte de spanske trenerne virkelig varene. Denne var intet unntak, om mulig faktisk ennå bedre. God aktivitet og tydelig coaching sørget for det. Kombinert med en magisk fotballglede mellom spillerne, og mellom spillerne og de spanske trenerne, ble dette en opplevelse som nok aldri blir glemt.

Her i Eiger på Fotballskolene, har vi fokus på 3 ting: Kvalitet, trivsel, omsorg. Vi innfrir hver gang, noe som er helt unikt. Samtidig må vi være nytenkende, og innimellom tørre å være uenige. Det er det som vil bringe oss videre.
Når neste Levante Fotballskole kjøres, vites i skrivende stund ikke. Det som derimot vites, er at de spanske trenerne skrøtte voldsomt av samholdet og ferdighetene til våre unge, håpefulle. Ikke bare Eiger-spillere, men også EIK, Sokndal og Bjerkreim-spillerne.

Våre spanske venner gjennomførte et utrolig profesjonelt opplegg, som man, med all respekt, sjelden ser på Fotballskoler i Norge. Sterke ord, men fakta. Men for undertegnende, gleder nok den enorme omsorgen trenerne viste våre spillere, like mye. For meg var det også en glede å se de mange gode prestasjonene.
Vi takker våre spanske venner for denne gang, og gleder oss allerede til neste Fotballskole. Vi takker også alle frivillige som bidro til denne fantastiske Fotballskolen.

De to ansvarlige Andre Olsen og Thor Jostein Dyrnes oppsummer til slutt med følgende: Dette var en perfekt begynnelse på sommerferien. Vi er så stolte av holdningene spillerne alltid viser. Med dette ønsker vi alle fotballvenner en riktig god sommerferie!

Sportslig hilsen Andre og Thor Jostein

Bilder fra alle dagene finner du på Eigers facebookside

Neste kamp

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook