Ny storseier på hjemmebane!

Eiger var best i alt og tok en fortjent hjemmeseier da Riska gjestet Egersund fredag. 4-0 ved full tid mot et lag som ikke har tapt en eneste seriekamp på over et år, vitner om en solid opptreden. Det skal dog sies at gjestene manglet noen spillere som normalt ville vært i startelleveren. Eiger på…

Eiger har i dag mottatt dommen i saken Globe Group har anlagt mot klubben. I korte trekk sier dommen at Eiger hadde anledning til å trekke seg fra den såkalte "No cure no pay" avtalen klubben hadde med Globe Group. Eiger har fått medhold fullt ut.
Domsslutningen lyder:
1: Eiger Fotballklubb frifinnes
2: Globe Group ApS dømmes til å betale kr 427 000 i sakskostnader til Eiger FK innen 14 dager etter forkynnelsen av denne dommen.

Eigers styreleder Kjell Garpestad jr. er fornøyd med dommen og håper at en med dette kan legge saken bak seg og konsentrere seg om det en fotballklubb skal drive med, å legge best mulig til rette for barn og ungdom.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe