Avanserte en plass!

Eiger avsluttet sesongen 2017 med et poeng borte mot Voll lørdag. I en kamp der det nedrykkstruede hjemmelaget hadde mest å spille for, var Eiger det beste laget i store deler av kampen. Sjansesløsing og uvant underlag i form av en "sorpete" grasbane får ta noe av skylden for det kun ble 1-1.
Eiger satte umiddelbart hjemmelaget under press og det tok ikke mer enn noen minutter før Matias L. Løyning sendte de røde og blå i føringen. Eigers innledende offensiv roet seg ut over omgangen og frem mot pause var oppgjøret relativt jevnspilt.
Etter at lagene følte litt på hverandre i starten av andre omgang satte de røde og blå hjemmelaget under press igjen. Flere ganger var Eiger nære ved å øke ledelsen. I stedet klarte hjemmelaget å utlikne da Eiger sviktet i markering på dødball. En tung bane krevde sin mann og flere ble dyktig slitne etter hvert som kampen skred frem.  Thor Jostein Dyrnes benyttet sjansen til å gi de unge spilletid og både Kristian Garpestad, Marius Karlsen og en kar ved navn Kristoffer Mortensen kom innpå etter hvert. Sistnevnte i det som ble hans debutkamp for Eiger. Kristian Garpestad debuterte i siste serierunde i fjor og har nå nærmere 30 kamper for a-laget. Noe å kopiere for unge Mortensen!
Flere mål ble det imidlertid ikke og kampen endte 1-1. Voll beholdt plassen i 4 divisjon og med poenget på jæren avanserte Eiger en plass på tabellen ettersom Hundvåg tapte. De røde og blå tok da altså en god 4 plass, noe  også trenerne Dyrnes og Hundsnes har grunn til å være fornøyde med.

Eigers lag:
Vitalijs Artjomenko, Kjetil Vigrestad, Stanislavs Pihockis, Asbjørn Larsen, Stefan Ghilom, Alexander Thodal Sleveland, Andreas Dyrnes, Jonas Nodland Havsø, Sander Haugstad, Stian Vigrestad, Matias Leidland Løyning

Benyttede innbyttere: Marius Karlsen, Kristoffer Mortensen, Kristian Garpestad

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook