Takk for innsatsen!

I morgen avslutter a-laget sesongen med bortekamp mot Voll. Selv om kampen skal gå på gras og i dagslys (avspark 15:00), bør Voll og bortekamp en sen høstdag gi gode assosiasjoner til en viss opprykkskamp for et par år tilbake.
I forbindelse med hjemmekampen mot Sunde i forrige serierunde tok hjemmepublikum avskjed med Thor Jostein Dyrnes, Gunnar Hundsnes og Øyvind Svanes som alle gir seg nå ved sesongslutt. Spillerne på sin side takket for fine år med en flott forestilling, storseier og tre poeng. Det tror vi guttene er innstilt på også i morgendagens kamp, selv om hjemmelaget denne gang har mest å spille for.
Sportslig leder takket Dyrnes, Hundsnes og Svanes i programbladet sist helg. Vi gjengir ordene fra Bjørn Arne Slettebøe her:

Takk for innsatsen!

Thor Jostein Dyrnes.

Jeg lar de tre siste sesongenes resultater tale for seg selv. En trener og person som vet hva han vil. En som får ut mye av de aller fleste/et lag/en gruppe. Er løsningsorientert og målrettet. Er det blitt bestemt noe, ja så skal man komme dit enten på den ene eller den andre måten.

Å være a-lags trener er ikke en enkel oppgave på vårt nivå hvor spillerne er amatører, og har dette som hobby. Det må balanseres i treningshverdagen mellom det å være en amatørspiller opp mot det å være proff. Hvor mye man kan kreve og forvente for å oppnå ønskede/best mulige resultat. Dette arbeidet er krevende, men for den tiden han har vært trener i Eiger har han bestått jobben med karakteren “meget godt”.

Det skjer alltid noe rundt Dyrnes, det er fart og spenning. Vi som er med rundt er med på oppturene og nedturene. Vi opplever humor og mange gode samtaler som kommer til å bli savnet inn mot a-laget. for min egen del alle de»tusenvis» av timene i telefon både i tider og utider – om løst og fast! Fantastisk!

Gunnar Hundsnes.

Her blir det å kopiere første kommentar sammen med Dyrnes – og selv om det har vært en sesongs opphold, så taler resultatene for seg selv. Opprykk første året som hovedtrener, og en hederlig plassering i hans andre år tilbake i en forsterket 4. divisjon.

Gunnar kjører langveis fra flere ganger i uken for å trene a-laget til Eiger. Omgjengelig, positiv og blid herremann som har et «halvt liv» med erfaring som trener i hele fylket. Bruker sin erfaring og positivitet i trening og kamp og oppnår resultater. Foran denne sesongen var det knyttet en liten skepsis til hans retur til trenerjobben som assistent i Eiger. Hundsnes ble informert om skepsisen og svarte kjapt og noe uventet “jeg kommer – og jeg skal komme og vise dere”. Gunnar kom, og har kjørt løpet ut og stått på mer høyrøstet og bestemt enn noen gang - til applaus fra undertegnede.  Det står der stor, stor, respekt av Gunnar!!!!

Takk for innsatsen du har lagt ned i Eiger FK.

Øyvind Svanes.

Her skriver jeg bare kort oppsummert – “tidenes oppmann for Eigers a-lag”. Det er lett å bli historieløs – Eiger har tross alt hatt mange legendariske oppmenn opp gjennom årene. Og litt av «oppmannens» oppgaver er hva man gjør ut av det. Men om folket visste hvor mye og alt Øyvind har gjort for å legge til rette for spillere og trenere disse tre årene, tror jeg dere hadde blitt «øvejidde»

To i dette trekløveret har mistet litt hår i løpet av disse tre årene. Gunnar har forsøkt seg med en helt spesiell krem/shampo, og har muligens lykkes noe med både å beholde litt farge og har nok fått litt hårvekst som løst dekker store deler av planeten.  Dyrnes ser ut til å la naturen få herje fritt og har i så måte gitt opp kampen. Svanes har like høye frisør-regninger som for 25 år  siden og merker lite av tidens tann.  Fine er dere uansett alle tre og dere holder dere godt!

Dette teamet sammen med spillere og jeg må også nevne sportslig utvalg - har skviset ut 1 liter appelsinjuice fra en appelsin der det skulle være realistisk med 1 DL!

VEL BLÅST!

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook