Uavgjort i Sandnes

Eiger tok et nytt poeng og er ubeseiret så langt i høst etter 1-1 borte mot Hana fredag. Etter oppgjøret i Sandnes kan imidlertid de røde og blå takke en særdeles opplagt Sarunas Kilijonas for at det overhodet ble noe med hjem etter kampslutt. Kilijonas som til vanlig er reservekeeper, måtte steppe inn da den vanlige sisteskansen Vitalik Artjomenko måtte kaste inn håndkleet før avreise. Litaueren leverte imidlertid virkelig varene denne fredagskvelden og holdt Eiger inne i kampen med flere gode redninger. Selv et straffespark vertene ble tildelt fem minutter før full tid, ble reddet. Dessverre klarte ikke forsvaret å klarere i etterkant og returen ble satt i mål.

Eiger åpnet imidlertid ikke så verst og Stian Vigrestad sendte Eiger i føringen etter drøye 15 minutters spill. Et fysisk sterkt hjemmelag presset snart Eiger på defensiven og oppgjøret skulle på mange måter bli en forsvarskamp. Likevel skulle det altså gå nesten til full tid før hjemmelaget fikk sin fortjente utlikning. Hans Marius Slettebø kunne sikret seieren tre minutt før slutt da han dro av en mann på 16-meteren og kunne satt ballen til side for keeper. Han valgte i stedet å finte samme mann en gang til og mistet da ballen.

Høstsesongen har åpnet med mange kamper på kort tid og da er sjansen stor for sykdom og skader. Etter at nevnte Artjomenko og også William Meyer måtte melde avbud før kampen, føyet Andreas Dyrnes, Sander Haugstad, Kjetil Vigrestad og Stian Vigrestad seg til lista over skadde spillere i løpet av kampen mot Hana. Eigers "medisinske støtteapparat" kan få travle dager frem mot neste kamp.

Kampfakta:

0-1 (16) Stian Vigrestad, 1-1 (85)

Dommer: Henning Furu Verstegen, Vaulen IL

Gule kort: Hans Marius Slettebø, Vegard Stapnes, Kjetil Vigrestad, Stanislavs Pihockis og Andreas Dyrnes

Eigers lag: Sarunas Kilijonas, Kjetil Vigrestad, Jan Terje Søyland, Stanislavs Pihockis, Stefan Ghilom, Andreas Dyrnes, Kristian Garpestad, Sander Haugstad, Stian Vigrestad, Hans Marius Aakre Slettebø, Eirik Aadnøy Gohn

Benyttede innbyttere: Asbjørn Larsen, Simon Drageland Øvrevik, Matias Leidland Løyning, Vegard Stapnes

Neste kamp

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook