God start på høstsesongen!

Eiger fikk den best tenkelige starten på høstsesongen da Buøy ble komfortabelt slått 3-0 på "Humpen" i Stavanger torsdag. Med et lag med flere "tidligere bekjente" gjorde Eiger kort prosess med hjemmelaget i en kamp der første omgang kan betegnes som bortimot årsbeste.
Hans Marius Slettebø har viste lovende saker på trening etter sommerferien og klarte å gjenskape dette foran mål i torsdagens kamp. To mål ble det på "Pokey" i første omgang. Det første på ekte goalgetter vis da han var på rett sted til rett tid i etterkant av en Stefan Ghilom corner. Det andre etter et mønsterangrep der William Meyer kom på et av sine velkjente raid. Han fant Sander Haugstad på kant som la ballen ypperlig til rette for seg selv før han hamret inn ballen foran mål der nevnte Slettebø satte ballen kontant i nota. 2-0 til de røde og blå ved pause var nok i snaueste laget, men positivt med mye bra spill og ditto sjanser.

Andre omgang ble ikke like velspilt, men Eiger kontrollerte kampen også de siste 45. William Meyer satte inn 3-0 etter å ha blitt "sleivsparket" i fin scoringsposisjon av Hans Marius Slettebø. Etter hvert begynte trener Dyrnes å bytte og samtlige spillere i troppen fikk spilletid. Dette påvirket nok rytmen i kampen for Eigers del, men Thor Jostein Dyrnes hadde sine tanker bak dette. I en lang høstsesong med mange kamper vil det komme både suspensjoner og skader så at alle spillerne er "matchfit" vil han trolig få betalt for utover høsten.

Kampfakta:
Eiger startet med følgende elleve:
Vitalijs Artjomenko, Kjetil Vigrestad, Jan Terje Søyland, Stanislavs Pihockis, Stefan Ghilom, Andreas Dyrnes, William Meyer, Sander Haugstad, Stian Vigrestad, Hans Marius Aakre Slettebø, Eirik Aadnøy Gohn

Benyttede innbyttere:
Asbjørn Larsen, Simon Drageland Øvrevik, Kristian Garpestad, Simen Sæstad, Matias Leidland Løyning, Vegard Stapnes

Dommer: Senthalan Sellathurai, Årvoll IL - ok

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook