Ghilom mest involvert

Stefan Ghilom (over til venstre) har til nå denne sesongen vært den spilleren som har vært mest involvert i a-lagets scoringer. Med sine 4 mål (5 totalt) og 13 assist i serien, har han hatt en finger med i spillet i nesten halvparten av de røde og blås mål. Like fornøyd er han nok ikke med også å toppe kortstatistikken. 4 gule har den kreative midtbanespilleren blitt vist.

Eigers a-lag har hatt store utskiftninger i stallen i løpet av våren og sommeren og man kan vel si at det har blitt en "fornorsking" av spillerne Thor Jostein Dyrnes har til disposisjon. Like før og i løpet av sommeren har Vegard Stapnes (EIK-gutt som også har spilt for Donn) ankommet og i tillegg har spillere som Matias L. Løyning, Simon Øvrevik, Eirik Hetland, Hans Marius Slettebø, Asbjørn Larshus Larsen og Stian Vigrestad meldt seg til tjeneste igjen. Målet til trener Dyrnes er å sette sammen en harmonisk og velfungerende gruppe som alle drar i samme retning utover høsten.
I treningskampen mot Riska denne uken fikk man også stifte bekjentskap med 16 årige Stein Inge Karlsen som virkelig fikk vist frem hva han er god for. Sisteskansen virket både trygg og god og toppet debuten med strafferedning.
Declan Redmond, Darius Jankauskas og Oskar Ikstens (øverst til høyre) er blant spillerne som har dratt i løpet av vårsesongen. Sistnevnte blir kanskje vanskeligst å erstatte. 9 mål på 7 kamper taler sitt tydelige språk.
Kanskje kan unge Kristian Garpestad (nederst til høyre) ta ytterligere steg utover høsten. Han avsluttet i hvert fall vårsesongen med 2 mål i hjemmekampen mot Voll.
Asbjørn Larshus Larsen rakk å passere 300 a-kamper før han fant ut at logistikken mellom familie og a-lagssatsning gjorde at han måtte velge. Heldigvis har sympatiske Larsen igjen funnet rom for ny satsning. Også Kjetil Vigrestad har passert en milepæl med å passere 200 kamper. Ytterligere to spillere har passert 100 kampers grensen - hvem dette er vil publikum få rede på når Eiger tar i mot Hinna til høstsesongens første hjemmekamp den 14 august.

Eiger åpner ballet i høst med å ta turen til Hompen og møte med Buøy allerede torsdag. Det motsatte oppgjøret endte med 3-0 til Eiger i Hålå.
En optimistisk Thor Jostein Dyrnes tror høstsesongen vil gi enda flere gode opplevelser enn i vår og er svært motivert for å spesielt gjøre noe med bortestatistikken. Hjemme har man jo levert varene om man ser bort fra arbeidsuhellet mot Hana. Som et ledd i forberedelsene til det som kan bli en spennende innspurt av sesongen møtes Eiger 1 og Eiger 2 på Sparebank 1 banen i morgen kl.1900.

Neste kamp

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook