God test for a-laget

Eigers alag har hatt en lengre sommerferie, men har kommet godt i gang med forberedelsene og oppkjøringen til høstsesongen. Onsdag kveld besøkte de røde og blå Riska stadion for en treningskamp syv dager før det braker løs igjen. Riska vant fortjent 3-0, men kampen var å oppfatte som en god test for de røde og blå.

På en tung og bløt gressmatte og med en sommerferie fortsatt hengede igjen i kroppen ble det tøft. Flere spillere fikk tømt seg skikkelig. Riska fremstod som et teknisk og godt trent lag og virket mer vant med gressmatta enn gjestene fra Egersund. Det stod 2-0 til pause, med ett annulert mål i tillegg til vertene. Eiger hadde også sine halvsjanser i omgangen, og den største på 0-0 ved Hans Marius Slettebø. Et skudd som treffer tverrligger og ned på streken.

I andre omgang henger Eiger bedre med uten å skape de helt store sjansene. Endel rusk i pasningsspillert enda, og ofte som følge av mange tunge løp og slitne bein og hoder. Eiger stilte for første gang i år med et 100% norsk lag der flere spillere har meldt seg til tjeneste igjen for høstsesongen. Når trenerduen Dyrnes/Hundsnes får samspilt den noe "nye" troppen for siste del av sesongen, vil dette kunne bli en meget interessant høst sett med Eiger øyne.

Den største oppturen hadde nok den 16 år gamle debutanten og keeper Stein-Inge Karlsen (bildet over). Det ble tre baklengs, men det var det ingen som tenkte på i forhold til jobben som sisteskanse Karlsen gjorde. Han virket selvsikker og trygg og hadde flere gode redninger. Som tronen på verket i debuten så reddet han også straffespark i andre omgang. Dette er en keeper vi garantert kommer til å se mer av i årene fremmover.

Gratulerer med debuten Stein-Inge, dette var veldig bra!

Eiger starter høstsesongen borte mot Buøy torsdag 10 august.

Eigers stilte med følgende lag:
Stein-Inge Karlsen, Jan Terje Søyland, Vegard Stapnes, Eirik Gohn, Simen Sæstad, Eirik Hetland, William Meyer, Matias Leidland, Sander Haugstad, Hans Marius Slettebø, Kristian Garpestad,

Benyttede Innbyttere:
Kjetil Vigrestad, Asbjørn Larshus og Stian Vigrestad.

Neste kamp

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook