Varm Masiv Cup på Ålgård

I løpet av helgen har mange av lagene i klubbens barneavdeling deltatt i Masiv cup på Ålgård. Strålende vær og «sydentemperatur» begge dager gjorde turneringen til en tung affære for spillerne der nok drikke og «vannpøser» på sidelinjen var viktige elementer, i tillegg til godt stå-på-humør og full…
Idrettsbarnehage
Prosjektleder Einar Rune Vinningland som styrer Eigers prosjekt : Midtpunkt Eigerøy har fått melding fra Eigersund Kommune om at de i desember behandler og gir Eiger svar på søknaden om opprettelse av en 4 avdelings idrettsbarnehage. Vinningland opplyser videre at både A2 arkitekterne og byggleverandørene vil starte opp byggearbeidene raskt, og kan ha barnehagen klar til oppstart av nytt barnehageår 15.august 2013 - dersom kommunen kvitterer positivt i desember. A2 arkitekterne HolstebroA2 Arkitekterne, her representert med f.v Alice Storgaard, Freddy Quist og Torben Jensen representerer noe av det ypperste Danmark har å by på når det gjelder arkitektarbeide.

Det er stor interesse for denne type barnehage og mange foreldre har forespurt om mulighetene for oppstart til sommeren 2013. Eiger vil derfor gjøre sitt ytterste for å få dette til om kommunen nå godkjenner konseptet.  

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss