Grunnlagt 19. mars 1961
Leder Tore Tollefsen
Adresse Uførfjellv. 50, 4370 Eigersund
Telefon 51 46 50 37
Daglig leder Thor Jostein Dyrnes, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 90 72 21 73
Anlegget (stadig under arbeid)

Eiger disponerer ett av de fineste anleggene i Rogaland, ja kanskje i hele Norge, ihvertfall hvis du sammenligner med andre klubber som har ett A-lag som ikke spiller høyere enn 4 divisjon.

Anlegget består av en innendørshall, en krøllgressbane anlagt i 2007 kalt Dalane Energi banen (grusbane fra 1988-2007), en krøllgrasbane anlagt i 2008 kalt Bøgh Hafsø banen (første generasjons kunstras fra 1997-2008) og en krøllgressbane anlagt i 2016 - B&G banen (grasbane fra 1992-2016). Alle Eiger`s hjemmekamper for A-laget ble tidligere spillt på Idrettsmarken på Husabø, som er eiet av kommunen. Foran 2009 sesongen ble det bestemt at en skulle ha en prøveordning med å spille hjemmekampene på den nye krøllgressbanen, Bøgh Hafsø banen. Ordningen videreføres - fortsatt som en midlertidig løsning.

I Hålå (anlegget på Eigerøy) er det også laget til sandstrand ved Risbakk vannet, samt beachvollyball bane.

Se ellers under "knappen" ANLEGG på startsiden for å se mer.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe